Godkend et nyt medlem

Medlemmet skal først oprette sig som bruger i MyFightBook.

Opret bruger på My Fight Book

Når et nyt medlem har oprettet sig, vil klubadministratoren få en anmodning om at godkende medlemmet til klubben.

Se medlemsanmodninger

Du kan se medlemsanmodninger ved at logge på myfightbook.com og gå ind på din klub.

Antallet, der står foran WAITING, er det antal medlemsanmodninger, klubben har.

Ved at klikke på WAITING kommer du til medlemslisten, hvor du kan se, hvilke brugere der afventer en godkendelse.

Godkend en medlemsanmodning

Du finder de ventende medlemsanmodninger øverst på siden.

Klik APPROVE for at tilføje et medlem eller DECLINE for at afvise medlemmet.

Når du klikker på APPROVE, spørger systemet dig en ekstra gang, om du ønsker at tilføje medlemmet.

Klik på APPROVE igen for at tilføje medlemmet.

Medlemmet er nu godkendt og kan ses på klubbens medlemsliste.