Tilføj et medlem til en klub (medlemmet har en bruger på MyFightBook)

Som klubadministrator kan du tilføje eksisterende medlemmer i MyFightBook til din klub.

Det kræver, at medlemmet har oprettet sig selv som bruger

Opret bruger på MyFightBook

Tilføj et eksisterende medlem til din klub

Log på myfightbook.com og vælg din klub.

Klik på værktøjsikonet i højre side

Det åbner en dropdown menu, hvor du skal vælge Memberships

For at tilføje et medlem, der allerede eksisterer i systemet, skal du klikke på ADD MEMBERSHIP

Du kan nu tilføje et medlem ved at søge på medlemmets navn, brugernavn eller email.

Når du har fundet det ønskede medlem på listen, skal du klikke på ADD MEMBERSHIP

Medlemmet er nu tilføjet din klub, og han er synlig på listen over medlemmer i din klub.