Resultatformidling

Når du kender resultaterne af de kampe, der er kæmpet ved et stævne, skal du tilføje resultatet til kampprogrammet.

Du skal logge på myfightbook.com

I menuen til venstre, skal du vælge Events

På listen over stævner, skal du vælge det stævne, som du vil formidle resultater omkring

På stævnets side, skal du klikke på værktøjsikonet i højre side

Det åbner en dropdown menu, hvori du skal vælge Mix Fighters

På den nye side, kan du se en liste over kampe til stævnet.

Du skal vælge vinderen af kampen ved at sætte flueben i checkboxen til højre for deres status

Længere til højre, skal du vælge, rundenummeret hvor kampen blev afsluttet samt resultatet af kampen.

Resultaterne bliver automatisk føjet til deltagernes profil, så deres nummer af kampe og resultater automatisk bliver opdateret.