Sådan tilføjer du ekstra tekstfelter til fighterprofiler på MyFightBook.

I denne videoguide viser vi, hvordan du som forbund kan tilføje ekstra tekstfelter til fighterprofiler i forbundet.

Det kan bruges, hvis I har behov for at notere medlemmets graduering, et startbogsnummer eller noget i den stil. Det er helt frivilligt om I vil bruge det, men det er altså en mulighed, hvis I som forbund synes det giver mening for jer.

Som standard bliver informationen vist på fighterens profil og det er kun Jer som forbund der kan se det. I har mulighed for at vælge til om medlemmet selv skal kunne se informationen eller om alle brugere på MyFightBook skal kunne se, det i skriver i felterne.

Derudover kan i også, hvis i har valgt lægebogs godkendelse med upload af dokumenter, tilføje tekstfelterne i godkendelsesprocessen og på den måde notere en ekstra information på en specifik fighter, samtidigt med i godkender deres lægebog.