Tilføj vægt- og kampklasse til et medlem

Som klubadministrator kan du tilføje vægt- og kampklasser til medlemmerne i din klub.

Du skal logge ind på myfightbook.com og vælge din klub.

Her skal du klikke på MEMBERS, for at se listen af medlemmer i din klub.

På listen over medlemmer, skal du finde det medlem, som du vil tildele en vægt- og/eller kampklasse.

Klik på medlemmets navn.

Når du er inde på medlemmet, skal du klikke på EDIT for at redigere oplysninger om medlemmet

I feltet FIGHTER CLASS kan du vælge én eller flere kampklasser.

I feltet WEIGHT CLASS kan du vælge én eller flere vægtklasser.

Både medlemmet selv og klubadministratoren kan til enhver tid ændre de valgte kamp- og vægtklasser.

Husk at gemme dine ændringer ved at klikke på SAVE i bunden af siden