Angiv kampantal og resultater fra tidligere kampe

For at kunne lave en fair matchmaking af fightere til kampe, er det vigtigt, at klubadministratoren angiver fighterens kamperfaring. Det gør man ved at angive antal vundne, tabte og uafgjorte kampe.

Du skal logge på myfightbook.com og vælge din klub.

Klik på MEMBERS for at se listen med medlemmer i din klub.

På listen over medlemmer skal du klikke på navnet på det medlem, som du vil tilføje kampantal og resultater fra tidligere kampe på.

Du skal nu klikke på RESULT OFFSETS for at angive medlemmets resultater.

Der kommer et nyt felt frem, hvor du kan vælge jeres forbund.

Herefter skal du vælge den kampklasse og sport, der er kæmpet i.

Når du har valgt kampklasse og sport, skal du klikke ADD USER for at tilføje resultater fra medlemmet til denne kampklasse og sport.

Du skal indtaste medlemmets vundne (wins), tabte (losses) og uafgjorte (draw) kampe. Systemet beregner selv det totale antal kampe (total).

Husk at klikke SAVE OFFSETS for at gemme resultaterne.

Hvordan ser man en fighters kampresultater på deres profil?

Går man til et medlems profil, kan man se deres kampresultater