Tilføj et medlem til en klub (medlemmet har ikke en bruger på MyFightBook)

Som klubadministrator kan du oprette medlemmer i din klub. Vær opmærksom på, at du skal have medlemmernes tilladelse for at oprette dem som brugere i systemet. Det er derfor ofte bedre, hvis medlemmerne opretter sig selv. Så kan du tilføje dem til din klub derefter.

Tilføj et medlem til en klub (medlemmet har en bruger på MyFightBook)

Klubadministrator opretter medlemmet

Du skal logge på myfightbook.com og vælge din klub.

Når du er på din klubside, skal du vælge værktøjs-ikonet i højre side.

Det åbner en dropdown menu, hvori du skal vælge Memberships

For at oprette nye brugere til din klub, skal du vælge CREATE NEW USER

På den side, du kommer ind på, skal du udfylde medlemmets oplysninger.

Husk at klikke på SAVE til sidst for at gemme ændringerne.

Medlemmet skal bekræfte på mail

Medlemmet vil nu få en mail, hvor han skal bekræfte sin bruger i systemet. Det gør han ved at klikke på knappen Confirm nederst i den tilsendte mail.