Info box

Hos MyFightBook arbejder vi pt. på, at gøre platformen mere brugervenlig for alle vores brugere, både forbund, klub administratorer og fightere.

I den kommende periode kommer vi til, at lave opdateringer til siden som vil blive implementeret løbende. Den første opdatering er et notifikationssystem vi kalder “info box”. Info box’en popper frem når du logger ind på din profil. Den vil blive brugt til at informere Jer om opdateringer om nye funktioner. Har vi noget vigtigere information omkring MyFightBook, vil vi også bruge info box’en.

Alt hvad vi sender ud via info box’en kommer i også til at kunne finde på support siden, under nyheder.

Vi håber, at I vil tage godt imod opdateringerne til MyFightBook.

Mange hilsner

Team MyFightBook

Louise, Claus, Max & Maria