Nyt look og nye funktioner på MyFightBook

Vi har opdateret MyFightBook med et nyt look og nye funktioner for bedre brugervenlighed.

Alle opdateringer er samlet i dette indlæg så du har et overblik over, hvad der er ændret og hvad det betyder for dig.

Fighter profil:

Vi har givet fighter profilen et lille facelift, som noget nyt har vi tilføjet en menu i øverste højre hjørne.

Her kan du tilgå alt det du kan have brug for at skulle opdatere, redigere eller købe. Dvs. at skal du redigere i dine profil informationer, opdatere dit betalingskort eller købe en medical book, er det i denne menu.

Som noget nyt har vi også tilføjet en oversigt over dine abonnementer, som du kan se ved at trykke på “memberships”. Her kan du også anmode om at opsige dit medlemsskab.

Se med i videoen herunder for en gennemgang af, hvordan din nye profil ser ud.

Medlemsstatus:

Vi benytter farverne rød, gul og grøn til at indikere medlemsstatus.

Rød betyder at medlemmet ikke er et ikke aktivt medlem og ikke er betalende på nogle planer.

Gul betyder at der afventes enten godkendelse eller afvisning af opsigelse.

Grøn betyder at medlemmet er aktivt.

Medlemmer kan anmode om at opsige sit medlemsskab igennem MyFightBook:

Medlemmer kan nu anmode om at opsige deres medlemsskab direkte igennem deres brugerprofil.

Når et medlem anmoder om at blive opsagt, får du tilsendt en mail, ligesom du kender fra når et medlem anmoder om at komme ind i klubben.

Du godkender eller afviser en opsigelse inde på medlemsoverblikket, hvor de vil ligge på listen “members awaiting cancellation”.

Når du godkender en opsigelse, skal du som du plejer, vælge den dato som udmeldelsen skal gælde fra. Medlemmet markeres som “cancelled” efter denne dato, ligesom når i selv har været inde at afmelde dem.

Filtrering og eksport fil:

I forbindelse med den nye opsigelse, har vi tilføjet en ny filtreringsmulighed “cancelled members”. Det giver et overblik over opsagte medlemmer. Har du brug for, at kunne se periode for medlemsskabet, fremgår det når du eksporterer filen.

Se med i videoen for en gennemgang af, hvordan du som klub håndterer et medlems anmodning om at opsige sit medlemsskab.

Vi håber, at tilføjelserne falder i god jord hos dig. Skulle du have spørgsmål eller feedback, er du, som altid, velkommen til at kontakte os på contact@myfightbook.com.

De bedste hilsner