Nyt look og nye funktioner på MyFightBook

Vi har opdateret MyFightBook med et nyt look og nye funktioner for bedre brugervenlighed.

Vi har samlet alle opdateringer i dette indlæg for at du har et overblik over, hvad der er ændret og hvad det betyder for dig.

Fighter profil:

Vi har givet fighter profilen et lille facelift, som noget nyt har vi tilføjet en menu i øverste højre hjørne.

Her kan du tilgå alt det du kan have brug for at skulle opdatere, redigere eller købe. Dvs. at skal du redigere i dine profil informationer, opdatere dit betalingskort eller købe en medical book, er det i denne menu.

Som noget nyt har vi også tilføjet en oversigt over dine abonnementer, som du kan se ved at trykke på “memberships”. Her kan du også anmode om at opsige dit medlemsskab.

Se med i videoen herunder for en gennemgang af, hvordan din nye profil ser ud.

Sådan anmoder du om at opsige dit medlemsskab:

Som noget nyt, kan du nu selv anmode om at opsige dit. Det betyder at du ikke længere behøver at kontakte din klub for at blive meldt ud.

Sådan gør du:

1. Klik på burgermenuen på din profil
  2. Gå ind på “memberships”
  3. Se dine abonnementer
  4. Tryk cancel membership
  5. Afvent godkendelse fra klubben

Se med i videoen herunder for en gennemgang af, hvordan du anmoder om at blive meldt ud.

Vi håber, at tilføjelserne falder i god jord hos dig. Skulle du have spørgsmål eller feedback, er du, som altid, velkommen til at kontakte os på contact@myfightbook.com.

De bedste hilsner