Sådan tilmelder du dig MyFightBook

Skal du som nyt medlem meldes ind på MyFightBook, skal du trykke “join today” og følge indmeldingsprocessen.

Når du tilmelder dig skal du vælge hvilken klub du vil tilmeldes og, hvis klubben bruger det, skal du vælge hvilken plan du vil tilknyttes.

Du får først adgang til klubben og events og turneringer når din ønskede klub har godkendt din tilmelding.

Se med i videoguiden for en gennemgang af tilmeldingsprocessen.