Sådan opretter du et hold/training program

Hvis i som klub gerne vil bruge check ind funktionen på MyFightBook, kræver det, at i har oprettet træningsplaner. Det gør du ved at gå ind på klubbens forside, trykke på værkstedsnøglen og vælge “training programs”.

En ny side åbner, og det er her du kan se alle de forskellige træningsplaner i har oprettet, hvem der har deltaget på holdet (tryk på link knappen), ændre i træningsplanerne og tilføje en ny.

Du tilføjer en ny ved at trykke på + ikonet.

Her kan du vælge hvad holdet skal hedde og hvor mange der er plads til af gangen. Tryk på “save” og du har oprettet et nyt hold.