Sådan opretter du planer på MyFightBook

Planer opretter du via klubbens forside ved at trykke på værkstedsnøglen og vælge plans.

En ny side åbner, og det er her du kan oprette planer eller se dine nuværende planer. For at oprette en ny plan trykker du på “create plan”.

På denne side skal du først vælge hvilket interval du vil have planen til at køre i, det kan være månedligt, kvartalbaseret eller fx. en tryout plan – klik her for mere information om tryout plans.

Derefter navngiver du planen, vælger om den skal være synlig for medlemmer at melde sig på og til sidst, om der skal være et oprettelsesgebyr på planen.

Når alt er udfyldt trykker du gem og så har du en ny plan.