Tryout: Sådan fungerer prøveperioder på MyFightBook

En tryout-plan er en fleksibel løsning, der giver jer som klub mulighed for, at tilbyde nye medlemmer en gratis prøveperiode, inden de forpligter sig til et fuldt medlemskab.

Tryout-plans oprettes samme sted som normale planer, du skal bare vælge prøveperiodens længde og om den skal være gratis eller mod betaling. Hos MyFightBook anbefaler vi en prøveperiode på 30 dage, det giver nye medlemmer tid til, at mærke klubben an og ro til overgangen fra prøveperiode til betalende medlem.

Hvad sker der fra tryout til medlemskab?

Når et medlem melder sig til en tryout plan, modtager klubben en mail til godkendelse, præcis som du kender. De placeres så på en separat medlemsliste, der hedder “tryout session list”, indtil de har checket ind til deres første træning, eller du sletter dem fra listen igen.

Hvis jeres tryout plan er gratis skal du manuelt slette medlemmet fra “tryout session list” for at de kan anmode om at blive betalende medlem. Det gør du ved at trykke på “delete membership” – see billedet herunder.

Når du har slettet medlemmet kan medlemmet melde sig ind i klubben ved at søge på klubbens navn og trykke “request membership”.

Har du sat en engangbetaling på jeres tryout plan, kan du manuelt rykke et medlem fra “tryout session list” til en betalingsplan, ved at trykke på “move plan” – se billedet herover.

Eller medlemmet kan checke ind til en træning via deres dashboard.

Når medlemmet har checket ind til deres første træning, modtager klubben en mail på, at de har været til træning og at de nu kan blive betalende medlem. Så kan du enten manuelt rykke dem, eller snakke med dem om, hvordan de bliver koblet på en plan.

Medlemmet bliver koblet på en plan ved, at subscribe til klubben via “subscribe to [Klubbens navn]” på deres dashboard og så bliver de automatisk rykket fra “tryout session list” til den normale medlemsliste. Hvis de ikke tilmelder sig en plan, fjernes de automatisk fra “tryout session list”, når prøveperioden er slut.

Har du brug for hjælp til opsætning af prøveperioder eller har du et spørgsmål du mangler svar på, er du velkommen til, at kontakte os på contact@myfightbook.com.