Sådan får du din medical book fra fysisk papir til en samlet online pdf-fil

Når du skal uploade din medical book til MyFightBook har du flere muligheder, dog er fælles for dem, at din medical book skal uploades som én enkelt fil. Det vil altså sige én PDF fil eller ét billede.

Hvordan gør du så det? Der findes et hav af muligheder, her vil vi bare nævne et par, der er gratis og forholdsvis simple.

Fylder din medical book kun én side, kan du nøjes med at uploade et billede af den, men hvis din medical book fylder mere end én side, kan du, for eksempel, downloade app’en CamScanner eller Adobe Scan til din telefon, de virker både til iPhone og Android.

Her er der et eksempel med CamScanner, fra en iPhone.

Som en start skal du downloade app’en og tilmelde dig uden premium medlemskab for at få det gratis.

Nu er du klar til at konvertere din medical book. Følg guiden herunder :)

Step 1: Tryk på kamera ikonet i midten

Step 2: Hold kameraet over det papir du vil scanne og tryk på den runde knap for at scanne

Step 3: Hold kameraet over den næste side du vil scanne og gør som step 2

Step 4: Når du har scannet alle dokumenter trykker du på done

Step 5: I toppen af din fil kan du omdøbe den, hvis du vil.

Du kan for eksempel kalde den “Medical book”

Step 6: Har din fil alle de sider den skal, kan du nu dele den ved at trykke på “share” knappen i bunden af appen

Step 7: Tryk “Share PDF”

Step 8: Vælg om du vil gemme din fil i din telefons arkiv eller send den igennem en af de viste muligheder, så du kan uploade den på MyFightBook

Nu har du konverteret et fysisk dokument til én samlet PDF fil i gennem CamScanner. Du kan nu uploade din fil til din medical book.