Sådan godkender du et medlem i din klub

Når et nyt medlem anmoder om, at komme ind i klubben modtager klub manageren en mail som denne:

Du kan enten trykke på approve knappen i mailen, som sender dig direkte til medlemsoversigten, eller du kan trykke på “waiting” knappen på din klubs forside.

Fælles for de to er, at du bliver sendt ind på medlemsoversigten, hvor alle anmodninger ligger på en samlet liste.

Her kan du enten approve eller decline, hvis medlemmet ikke skal være en del af klubben.

Når du trykker “approve” bliver medlemmet rykket fra ventelisten til medlemslisten og er nu en del af klubben. Afviser du medlemmet fjernes de fra listen og de kan anmode igen eller anmode i en anden klub, hvis de har tastet forkert.