Opret flere brugere på samme mail

Hvis du bruger gmail som dit mailsystem kan du sagtens oprette flere brugere på samme emailadresse.

Det gør du ved at gå til myfightbook.com og vælge den røde knap med teksten ‘JOIN TODAY’.

Du skal herefter udfylde brugerinformationen i formularen.

Når du kommer til email-feltet, skal du indtaste din emailadresse. Hvis du allerede har oprettet en bruger med din emailadresse, kan du ved at ændre lidt på din emailadresse oprette flere brugere tilknyttet denne adresse.

Lad os sige, at din emailadresse er martin@gmail.com

For at oprette flere brugere til denne emailadresse skal du tilføje et “+” efter ‘martin’ og før @

Det kan fx være martin+1@gmail.com

Gør du det, så laver du endnu en bruger i Myfightbook, der får sine mails tilsendt til martin@gmail.com

Tip til at modificere mails

Et godt tip er, at du giver dine modificerede mails sigende navne. Skal du fx oprette en ny bruger, til en person, der hedder Katrine, så kan modificere mailen, så den hedder martin+katrine@gmail.com

Gør du det, så kommer mails til postkassen martin@gmail.com, men i modtagerfeltet vil der stå martin+katrine@gmail.com, så du ved, at den modtagne mail vedrører brugeren Katrine.

Ovenstående er også forklaret i denne videoguide: