Opret en plan for kontingenter

Jeres medlemmer kan betale deres kontingent gennem MyFightBook.

Som klubadministrator kan du oprette forskellige planer for kontingenter, så jeres medlemmer betaler det kontingent, der passer til deres medlemskab.

Vær opmærksom på, at din konto skal være godkendt, før du kan oprette planer. Der kan gå op til 1 dag, før din konto bliver godkendt.

Du skal logge ind på myfightbook.com og vælge din klub.

Her skal du klikke på PLANS

For at oprette en ny plan, skal du klikke på CREATE PLAN

I det første felt INTERVAL, skal du vælge det interval medlemmet skal betale sit kontingent i.

I det næste felt PLAN NAME, skal du give planen et navn. Det skal være det navn på holdet, som medlemmerne bruger, når de tilmelder sig kontingent gennem MyFightBook.

I det tredje felt AMOUNT, vælger du prisen for kontingentet, og lige nedenunder i feltet CURRENCY vælger du den ønskede valuta.

I det nederste felt vælger du, hvor planen skal være synlig.

Hvis du vælger VISIBLE, vil planen være synlig, når medlemmerne opretter sig på MyFightBook.

Hvis du vælger HIDDEN, vil planen ikke være synlig for medlemmer, når de opretter sig på MyFightBook. Men som klubadministrator kan du tilføje klubbens medlemmer til planen.

Husk at klikke på SAVE for at gemme din plan