Videoguide: Opret en plan

,

Jeres medlemmer kan betale deres kontigent gennem MyFightBook.

I opretter selv forskellige planer, så medlemmerne kan betale det kontigent, der passer til deres medlemskab.

Vi har lavet en video, der viser, hvordan du opretter en plan.

Vær opmærksom på, at din konto skal være godkendt, før du kan oprette planer. Der kan gå op til 1 dag, før din konto bliver godkendt.

For at følge videoen, skal du logge på myfightbook.com og vælge din klub.