Tilføj fightere til kampprogrammet på et event

Når der er oprettet et event, kan matchmakeren tilføje fightere til kampprogrammet.

Du skal logge på myfightbook.com

I menuen til venstre, skal du vælge Events

På listen over events, skal du vælge det event, du vil tilføje et kampprogram til

På stævnets side skal du vælge værktøjsikonet i højre side

Det åbner en dropdown menu, hvori du skal vælge Add Fighters

Du kommer nu til en side, hvor du kan se en liste med alle fightere, der eksisterer i hele forbundet.

For at du nemmere kan finde relevante fightere til dit stævne, kan du filtrere dem på

• klub
  • vægtklasse
  • køn
  • alder
  • og antal kampe

Når du har opsat de parametre, du vil filtrere fighterne på, skal du klikke på FILTER for at foretage søgningen

Du vælger de fightere, du vil tilføje stævnet på listen ved at klikke i checkboxen på venstre side af navnet.

Du skal herefter vælge, hvilken kampklasse og vægtklasse fighteren skal kæmpe i.

Når du har valgt de ønskede fightere, skal du klikke på ADD for at tilføje dem til stævnet