Se og download liste med alle tilmeldte deltagere til et event

Du kan finde og downloade en liste med alle tilmeldte deltagere til et event.

Du skal logge på myfightbook.com

I menuen til venstre, skal du vælge Events

På listen over stævner skal du vælge det stævne, som du vil se en deltagerliste fra

På stævnets side, skal du vælge værktøjsikonet til højre

Det åbner en dropdown menu, hvori du skal vælge All Participants List

På den nye side kan du se alle dem, der er tilmeldte stævnet.

For at downloade listen som en pdf-fil, skal du klikke på DOWNLOAD PDF i højre hjørne.

Hvis filen ikke bliver downloadet, kan du have indstillinger i din browser, der gør, at du skal give tilladelse til at filen bliver hentet. Du vil typisk få en notification om sådan en blokering et sted øverst i din browser, fx ved adresselinjen.