Når du har oprettet et stævne og medlemmerne er blevet tilføjet kampprogrammet, kan du matche fighterne.

Du skal logge på myfightbook.com

I menuen til venstre, skal du vælge Events

På listen over stævner, skal du vælge det stævne, du vil matche fightere til

På stævnets side, skal du vælge værktøjsikonet til højre

Det åbner en dropdown menu, hvor du skal vælge Mix Fighters

På den nye side, skal du vælge, hvilken kampklasse og vægtklasse der skal kæmpes i.

Du skal også vælge, hvor mange kampe der skal være under stævnet.

Når du har indstillet de ønskede parametre, skal du klikke på RE-ROLL for at mixe fighterne tilfældigt

Systemet har nu mixet fighterne tilfældigt.

Hvis du ikke er tilfreds med alle de match, systemet har lavet, kan du ændre dem igen ved at klikke på RE-ROLL igen.

Hvis du er tilfreds med et eller flere match, skal du klikke på hængelåsikonet til højre for dem. De låste match ændrer sig ikke, hvis du klikker på RE-ROLL igen.

Vær opmærksom på at du muligvis skal scrolle ned i feltet ASSIGNED FIGHT for at se alle matchede kampe

Hvordan laver man matching manuelt?

Hvis du vil matche fighterne manuelt skal du trække i de enkelte spilleres navne, og placere dem der i programmet, hvor du vil have de skal kæmpe.

Hvordan gemmer man et kampprogram, når matchingen er tilfredsstillende?

Du gemmer dine ændringer ved at klikke på SAVE AND PUBLISH TO LIVE