Send kampprogram i en mail

Når du har

kan du se listen en oversigt over kampene, printe den ud og/eller sende den til en mailadresse.

Du skal logge på myfightbook.com

I menuen til venstre, skal du vælge Events

På listen over stævner, skal du vælge det stævne, du vil se en oversigt over kampene på.

Når du kommer til stævnets side, kan du se en oversigt over stævnets kampe nederst på siden. Du skal scrolle ned på siden, hvis du ikke kan se feltet med kampe med det samme.

Hvis du vil printe eller sende programmet til en emailadresse, skal du trykke på knappen More i højre hjørne

Her kan du vælge enten Print eller Email to a friend.